Activity Stream

Filter
Sort By Time Show
Recent Recent Popular Popular Anytime Anytime Last 7 Days Last 7 Days Last 30 Days Last 30 Days All All Photos Photos Forum Forums
Filter by: Last 7 Days Clear All
  • Gefroy's Avatar
    Yesterday, 10:22 PM
    Gefroy replied to a thread New in Introductions
    Thank you sir.
    4 replies | 52 view(s)
  • BruceF's Avatar
    Yesterday, 09:17 AM
    BruceF replied to a thread New in Introductions
    Welcome to the forum!
    4 replies | 52 view(s)
  • BruceF's Avatar
    Yesterday, 09:16 AM
    BruceF replied to a thread Wiper fluid in C5 Technical Questions
    It could be a bad pump. I replaced mine only to find that it still didn't work. Turned out that it was the button on the wiper switch not making good...
    2 replies | 30 view(s)
  • cornerman's Avatar
    Yesterday, 05:48 AM
    Has it been working? Do you hear the pump running when the button is pushed? If not a bad pump is on top the list! Sent from my SM-N920P...
    2 replies | 30 view(s)
  • Johnson333's Avatar
    Yesterday, 05:34 AM
    Greetings, Wiper fluid will not dispense on windshield when activating. Could I have clogged lines or a bad pump? Any advice is welcome. ...
    2 replies | 30 view(s)
  • Gefroy's Avatar
    04-18-2018, 07:59 PM
    Gefroy replied to a thread New in Introductions
    Thank you!
    4 replies | 52 view(s)
  • Poltergeist's Avatar
    04-18-2018, 05:28 AM
    Poltergeist replied to a thread New in Introductions
    :welcome8:
    4 replies | 52 view(s)
  • Gefroy's Avatar
    04-17-2018, 11:06 PM
    Gefroy started a thread New in Introductions
    Glad to found this community. We are looking at a 1987 Vette as next project. It will be our first so I thought to gain as much knowledge first. I'll...
    4 replies | 52 view(s)
No More Results